M


Medisinsk Hudpleieprogram

ZO SKINHEALTH - Meline

 
 
 

Helhetlige kremprogram for alle hudtyper

Under veiledning av Dr. Obagi har ZO® utviklet et bredt spekter av effektive produkter til daglig bruk og behandlingsprotokoller som bidrar til og vedlikeholder god hudhelse.

Kontakt oss
 En rekke hudtilstander som behandles er

Flere store amerikanske kjendiser har åpent fortalt at de bruker ZO produktene! ZO er en av de mestselgende medisinske produktene i USA, og mange av de store stjernene roser disse poduktene. De kan alle vise frem en nydelig hud, noe som viser noen av egenskapene til disse fantastiske produktene.
  • Fine linjer, slapp og uelastisk hud
  • Grov, gusten hud, samt solskader
  • Pigmentflekker og ujevn hudfarge
  • Akne og arr etter akner
  • Inngrodde hår (Pilosebaceous unit)Zo SkinHealth produktene gjennoppretter sunn og vital hud, fokuserer på å redusere aldring, skaper endring på cellenivå og ikke bare på overflaten.

Fra 30 års alderen går cellefornyelsen saktere og huden begynner å eldes , noe som forårsaker fine linjer og rynker, slapp hud, mørke flekker og en mer ujevn hudtone. For å få vekket cellene slik at de igjen kan fungere normalt, kreves store mengder aktive ingredienser som ren retinol, avanserte peptider og virksomme antioksidanter.

Hovedingrediensen er retinol

  • Innkapslet for å sikre penetrasjon på rett tid og maksimere anti-age effekten uten irritasjon og sensitivitet.
  • Kombinert med avanserte peptider og antioksidanter som A, B, C og E vitamin samt Coenzym Q10.

Høye konsentrasjoner og aktive virkestoffer

  • Penetrere lengst ned i epidermis med retinol, avanserte peptider og antioksidanter for kontinuerlig stimulering og reparasjon.ZO Peel

 

Zo Stimulation peel – er en effektiv peel som stimulerer prosessen for cellefornyelse, demper mørke flekker, stimulerer kollagensyntesen og styrker de elastiske fibrene. Det er et program som består av en serie på 3-5 peelinger utført med 2-4 ukers intervaller avhengig av hudtype og hudtilstand. Dr. Obagi anbefaler at man bruker Zo Skin Health produkter hjemme for et raskere og forsterket resultat. Noe rødhet er helt normalt etter peelen, men den vil forsvinne etter noen minutter. Peelen tar ca 30 minutter.

Hudhelse.com

 

Meline - behandling for
hyperpigmentering

 

Omfattende behandling for hyperpigmentering som forbereder og behandler huden, slik at den restituerer seg raskere for å gi optimale resultater.

Meline er den første spesialiserte serien som behandler alle kjente prosesser som fører til pigmenteringer. I tillegg inneholder produktene ingredienser som vil gi deg en strålende og sunn hudkvalitet. Pigmenteringene blekes og huden fornyer seg slik at du får en jevnere hudstruktur. Dette sees i form av mindre porer, jevnere hudtone og glødende hud.

Behandlingen omfatter peel i klinikk og hjemmeprodukter som skreddersys etter ditt behov. De fleste starter med hjemmeprogram i 4-6 uker før første behandling i klinikk. Programmet går over ca. 16 uker med 2-3 klinikkbehandlinger.
Etter endt kur er det svært viktig å beskytte seg mot sol og bruke solkrem om en vil beholde et langvarig resultat.
Flassing og sensitivitet kan oppleves under behandling, men vil avta kort tid etter endt kur.

beautytechnology.no