V


Vipper og bryn

Enkelt og praktisk

 
 

Det er enkelt, og praktisk og ikke minst pent med ferdig fargede vipper og bryn. Anbefaler å farge vipper og bryn om man skal på ferie, spesielt hvis du skal til et sted der det er mye sol. Vi farger med hudvennlige fargestoffer tilpasset ditt eget hår og hudfarge. Vippefargen sitter i ca fire uker, brynfargen kan blekne noe tidligere avhengig hårtype.

Behandlingen tar fra 15 til 60 minutter. Vi har ikke opplevd reaksjoner på dette før, men er du i tvil eller du aldri har farget hår, vipper eller bryn før, vil vi nok at du skal ta fargetest, før vi begynner å farge. Vi benytter kun kjente merkevarer i fargingen.

  • Farging av vipper
  • Brynstyling
  • Hennabryn
  • Vippeløft (LVL)
Kontakt ossVippeløft

 
Ønsker du bøy, blir vippene påført høykvalitets permanentvæske tilpasset øyeområdet, etter at de er formet rundt en spole. Behandlingen inkluderer etterbehandling/fiksering og påføring av collagenlotion for å unngå slitasje på vippene. Om ønskelig kan vippene permanentfarges i etterkant. Virkningen av vippebøy varer 6-8 uker
 Vippeextension

Scandic Beauty

 

Et merke utviklet av et norsk team profesjonelle vippeteknikere, for å sikre deg som kunde den beste kvaliteten og best mulig holdbarhet. Scandic Beauty har egne skpnsomme teknikker for montering av vippe extension for å ivareta dine naturlige vipper. Ingen av produktene er testet på dyr.

Vippene finnes i ulike lengder, tykkelser og bøy, men for å alltid ivareta dine naturlige vipper vil vi ikke forlenge dine naturlige vipper mer enn 1-2mm. Limet som benyttes er utviklet for å kunne fungere i de variable tempratur og luft fuktigheter vi har her i Norden. Det skal aldri i kontakt med huden din og er du usikker på om du er allergisk eller ønsker å være på den sikre siden, får du en allergitest av oss helt kostnadsfritt. Vårt lim er fritt for latex og mutagen stoffer.

Vi tilbyr ulike typer vippe extensions: Klassiske vippe extensions, hvor en extension monteres til en naturlig vipp.

Mix vippe extensions, hvor det er en blanding av klassisk og volum vipper.

Volum vippe extensions, hvor alt fra 2-7 vipper fanes ut til en fin vift for hånd og monteres til en naturlig vipp.

Dine naturlige vipper har en vekstfase, og denne er individuell. Alt fra 28 dager til 90 dager ernormalt og hvor ofte du må inn til en refill for å bevare din fyldighet vil være avhengig av dine naturlige syklus, samt hvor mye dine vipper er forlenget. Vi anbefaler refill etter 3-4 uker.

Mascara skal ikke benyttes på vippe extensions og møt alltid sminke fri til din avtale med oss.

 

OFTE STILTE SPØRSMÅL