BLI KJENT MED

Vart Team

Våre ansatte er kvalifiserte spesialister i estetiske behandlinger.
Image

M


Monica Lassen

Off.Godkj. Sykepleier
Estetiske behandlinger

Image

I


ISELINN NILSEN

PMU/Linergist

Image

T


Tora Green Matberg

Off.Godkj. Sykepleier
DERMATOLOGISK SPL

Image

M


Mona Andersen

Off.Godkj. Sykepleier
Dermatologisk SPL

Image

KONFIDENSIELL OG TETT OPPFØLGING

 

God kunnskap om anatomi, ulike injeksjonstekkniker, produktkunnskap og helhetsforståelse er avgjørende for trygge behandlinger og naturlige resultat Trygghet og kunnskap er viktig for oss.

Behandleren skal under konsultasjon og behandling ALLTID bære et synlig og gyldig ID-kort fra Restylane®. Kortet er personlig, og innehar blant annet navn, bilde og kompetansenivå på behandler. Da er du trygg på at behandleren har relevant medisinsk bakgrunn, og at du vil få tilbud om behandling med Restylane®. Autorisasjonen innebærer også at personen har fått opplæring av Galderma, og er oppdatert på de nyeste behandlingsteknikkene. Kortet fornyes hvert år. Spør ALLTID etter ID-kort. Ikke la deg lure av useriøse aktører.

 
 
Image

H


HANNE HØIBY

Vippe og brynstylist

Image

I


Iselinn Nilsen

PMU

TAUSHETSPLIKT

Taushetsplikten hos de ansatte ved ELA klinikken bidrar til tillit og åpenhet mellom kunder og de ulike behandlerne, dette bidrar til at kundene gir den informasjonen som er nødvendig for å få god og riktig behandling tilpasset behov og ønsker.

ELA klinikken tilrettelegger arbeidet på en slik måte at ansatte reelt kan overholde taushetsplikten. Dette ansvaret ivaretas gjennom virkemidler som blant annet opplæring, prosedyrer og rutiner og ved fysisk tilrettelegging.

GRATIS KONSULTASJON

ELA klinkken vil følge opp alle sine kunder før og etter en behandling, gjennom å tilby gratis konsultasjon og en oppfølgingstime etter behandlingsdagen. Kontaktinformasjon og informasjon om ulike behandlinger vil bli gitt etter konsultasjonstimen, tilpasset kundens behov og ønsker.
Bestill time

VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE
Galderma

Galderma er blant verdens ledende foretak innen dermatologi som ble etablert i 1981. I dag har Galderma 31 datterselskaper og er representert i over 70 land verden over.

Galderma er et medisinteknisk konsern som utvikler, produserer, markedsfører og selger legemidler og produkter for estetiske behandlinger som Restylane og Azzalure. Galdermas spesialområde er huden.

Restylane består av hyaluronsyre (HA) basert på den unike og patenterte NASHA™ -teknologien, som gjør at hyaluronsyren er 99 % biologisk lik den hyaluronsyren kroppen selv produserer. Restylane er en serie skjønnhetsprodukter som brukes for å glatte ut rynker, forme lepper og konturer, og gi huden spenst og tone. Restylane er verdens mest brukte og dokumenterte HA-filler med solid, klinisk dokumentasjon. Restylane regnes som “The Gold Standard”.

Galdermas produkter anvender vi på Elaklinikken for blant annet utfylling av linjer/rynker og konturering av lepper, både for å gi volum og glatte ut jevnheter i huden.

restylanenorge.no

SKINTONIC NAMSOS

Parfymelle AS ble etablert i 1974, som den første norske parfymerikjeden. I dag er Parfymelle en del av Validuskonsernet, som også eier og driver kjedekonseptet Vita.

Parfymelle Namsos er eneste parfymeri Namdalen. De tilbyr Make up merker som Arteco, Id bareMinerals, dior, Lancome og YSL. Innen hudpleiemerker har de Biotherm, Decleor, Dior, Hugo Boss, Lancome, m.d Formulations, loreal, Sans Soucis. Her får du god veiledning og oppfølging. I tillegg har de en hudpleiesalong hvor de ønsker å gi gode opplevelser og et velfortjent pusterom i hverdagen til sine kunder. De tilbyr:

Ansiktspleie, kroppspleie, håndpleie (manicure), fotpleie (pedicure), voksing, make-up, behandling av vipper og bryn og elektrolyse, fotbehandling – ionic fotspa. Elaklinikken tilbyr Restylane og botulinumtoksin og skleroterapi i deres hudpleiesalong.

skintonic.no

HUDHELSE

Obagi har produkter som kan forbedre nåværende hud, eller hjelper dersom en har problemer med linjer og rynker, grå og sliten hud, store porer, kviser og arr, mørke flekker og solskader. Obagi forynger huden ved å stimulere til fornyet produksjon av kollagen og elastin. Det vil si at hudens kvalitet og elastisitet forbedres, og at den naturlige aldringsprosessen reduseres. I tillegg åpnes tilstoppede porer, og blodsirkulasjonen og væskebalansen forbedres. Resultatet blir en hud som både ser og oppfører seg merkbart sunnere og friskere. Obagi produktene er utviklet av den amerikanske hudlegen Zein Obagi og består av Obagi Nu-derm, Obagi ELASTI-derm, Obagi Décolletage, Obagi CLENZIderm, Obagi Professional C, Obagi Blue Peel og ZO Skin Health.

Send e-post

HEXA / VITA LIBERATA

Det finnes to typer av Spray Tan i klinikk – Tinted og Invisi (Untinted) i tre forskjellige fargenyanser (Hawaii – Lys, Ecuador – Medium og Brazil – Mørk), dette gjør at alle vil finne en farge som passer seg. Vår Spray Tan range er uten farlige ingredienser 80 % økologisk, luktfri, fri for parabener, alkohol og parfyme. Dermatologisk testet. Ikke testet på dyr. Den mest naturlige Spray Tan på markedet!

Send e-post

Ring

Beauty Technology

Deres visjon er å skape en frisk hudhelse med ulike kombinasjonteknikker innen Peel, Microneedling, Mesotherapy og Bio led lys.


De har hatt Genosys microneedling i Norge siden 2010 og har spesialisert seg innen needling.
De holder kurs og videreutdanning som er basert på ulike teknikker som kan kombineres og har egne kurs for sykepleiere, dermatologer og leger
Deres teknikker er innovative og jobber med de fremste og beste forskere, kjemikere og trainere på verdensbasis.

Beautytechnology.no

Meretes Hudpleieklinikk

Meretes hudpleieklinikk ble etablert i 2014 i Steinkjer. Hudpleiesalongen tilbyr salg av produkter og tjenester innen skjønnhet og hudpleie.

SCANEX Høyteknologisk medisinsk utstyr

Scanex Medical Systems A/S er et norsk-eiet firma, som startet sin virksomhet i 1989 under ledelse av Trond Svorkmo.
Firmaet har et nært samarbeid med søsterselskaper i Sverige, Danmark og Finland, som alle har den samme filosofi, produktprogram og profil.
Scanex Medical Systems A/S importerer og selger høyteknologisk medisinsk utstyr til den offentlige og private helsesektor i Norge og har i dag, etter mer enn 26 års virksomhet, installasjoner ved de fleste større sykehus og private klinikker i landet.

Scanex.no