P


Permanent

Makeup

 
 
 
Image

Permanent makeup er perfekt for deg som ønsker å se våken og opplagt ut 24 timer i døgnet.

Dette passer både kvinner og menn i alle aldre. Resultatet vil vare i 2-5 år avhengig av hudtype og andre faktorer.

Ved behandling brukes det nål som kun går 0,6- 1,3 mm. ned i huden, det vil si at det er noe mindre enn vanlig tatovering. Fargene er spesiallaget til denne type behandling og er EU-godkjent. Fargene vil falme etter en stund, og det er derfor anbefalt å ta en oppfriskning hvert andre år for å beholde et bra resultat.


Kontakt oss
 Image

I


Iselinn Nilsen

PMU

Permanent makeup

Iselinn Nilsen startet med permanent makeup i 2005. Hun ble sertifisert gjennom Toneliseakademiet i 2006, og har siden den gang tatt flere kurs i inn og utland.

Hun har bred og lang erfaring innen permanent makeup og medisinsk tatovering.

De siste årene har hun i hovedsak brukt pigmenter fra Biotek, og har lang fartstid med fargeanalyse.

Vi utfører behandlinger som:

  • Eyeliner
  • Lepper
  • Bryn
  • Microblading
  • Skjønnhetsflekker
  • Arr korreksjon
  • Hodebunn

Eyeliner

Permanent eyeliner vil gi deg et mer våkent blikk, og vil gi en slags ramme rundt øynene. Eyelineren legges helt inntil vippekanten, og tykkelse velges etter ønske. Du kan velge om du vil ha både over og under, men det vanligste er begge deler. Hvis du bruker eyeliner til daglig, har nedsatt syn, ønsker en sterkere kontur eller reagerer på kosmetikk er dette perfekt for deg.

NB! Har du vippeextention anbefaler vi at du venter til både vipper og lim er borte.

Lepper

Pigmentering av lepper er perfekt til deg som ønsker å optimalisere leppenes fasong. Ujevnheter i leppekonturen rettes opp, og vil bli mer symmetrisk. Dette vil gi form og farge til leppene, og skal gi et naturlig og vakkert resultat. Fargemulighetene er mange og tilpasses etter kundens ønske.

Bryn

Å pigmentere bryn er noe som passer de aller fleste. Dette kan gi ansiktet et frisk løft og endre fasongen til det optimale. Du kan velge mellom skyggelegging, hårstråteknikk eller en hybrid, som består av både skygge og hårstrå. Da får man både fylt ut partier som mangler hår og jevnet ut eventuelle skjevheter i brynet. Dette skal gi et naturlig og vakkert resultat, som vil vare i 1-2 år.

Microblading

Microblading utføres manuelt med micro knivblad for å tilføre pigment i huden, som skal skape en illusjon av naturlige hårstrå. Farge velges ut fra hudtone og hårfarge, slik at hårstråene skal blende inn i dine naturlige bryn. Rett etter behandlingen ser fargen 40-60 % mørkere ut enn de blir når de er ferdig heelet. Dette er ideelt for deg som ønsker å fylle inn med noen hår, og vil ha naturlige bryn. Microblading vil ikke gå like dypt i huden som vanlig permanent makeup, og vil derfor trenge en oppfriskning etter ca 1 år.