P


Peeling

Trygg og virkningsfull

 
 
 

Hva er peeling og hva det brukes mot. Det er en trygg og virkningsfull behandling som gir en sunnere hud, mer glød, finere porer, glattere og jevnere hudoverflate. Kjemisk peeling en av de mest populære ansiktsbehandlingene.

Prosedyren gir som navnet tilsier en overfladisk peel eller eksfoliering av det ytterste hudlaget. Ordet kjemisk peeling strekker seg fra overfladiske fruktsyrepeelinger for å gi huden glød, til dype peelinger mot rynker. Dybden på peelingen avhenger av type virkestoff som brukes og hvor lenge det er i kontakt med huden

Kontakt oss
  

ZO 3-step Stimulation Peel

Denne peelingen er ideell for behandling av ulike aldringstegn, Melasma, solskader, fine linjer, ujevn overflate, store porer, “livløs” hud og til og med akne. Den passer for alle hudtyper og hudfarger.

Zo Stimulator Peel bidrar til en fastere hud , demper mørke flekker, reduserer fine linjer og rynker og gir huden en flott glød. Peelen bør gjennomføres 5 ganger med 2-4 ukers intervaller, men dette avhenger av hudtype – og tilstand. For best mulig resultat, anbefales det å anvende Zo Skin Health produkter daglig i 6 uker før man gjennomfører Zo Stimulator Peel. Hovedingredienser: mandelsyre, melkesyre, sitrus syre og kojic syre.

Peelingen kan benyttes både i ansiktet, på halsen, brystet, hender og til om med på armer og bena! Resultatet er synlig etter bare en behandling og du har en svært kort “nedetid” med flassing og rødhet. Behandlingen kan gjentas etter 3-4 uker eller ved behov.

Les mer

Mandelage/ Innoaesthetics

Mandel syre + Vitamin A soft peel for å behandle aldring, mild inflammatorisk acne og lett pigmentproblematikk. Super å legge etter dermapen behandling eller før mesotarapi.

MG-TCA/ Innoaesthetics

Biorevitaliserende peel med kraftig effekt på aldring og uttrykkslinjer. Proteinkoagulering med biorevitaliserende effekt som gjør at alle epidermale hudlagene kan nås, og tegn på aldering elimineres eller dempes. Fortserker effekt av andre pigmenthemmende produkt.

MeLine peel

Meline er den første spesialiserte serien som behandler alle kjente prosesser som fører til pigmenteringer. I tillegg inneholder produktene ingredienser som vil gi deg en strålende og sunn hudkvalitet. Pigmenteringene blekes og huden fornyer seg slik at du får en jevnere hudstruktur. Dettes sees  i form av mindre porer, jevnere hudtone og glødende hud. Behandlingen omfatter peel i klinikk og hjemmeprodukter som skreddersys etter ditt behov.