Image

R


Restylane

The gold standard

 
 
 

Med Restylane kan du bedre utseendet på en rask, enkel og trygg måte, og få et naturlig og friskt utseende. Kliniske studier viser at Restylane hjelper kroppen til selv å øke produksjonen av elastin og kollagen, og kan således virke forebyggende på aldringsprosessen.

Restylane er verdens mest dokumenterte filler med hyaluronsyre. Det er derfor  Restylane  omtales som The Gold Standard. Restylane glatter ut rynker, forynger huden, gir fyldigere og mykere lepper og fremhever ansiktskontturer. Hyaluronsyren i Restylane er ikke-animalsk og ligner kroppens egen.

Vi har ulike typer Restylane: Restylane, Restylane Lyft, Restylane kysse, Restylane Lyps, Restylane Skinbooster, Restylane Fynesse, Restylane Define, Restylane Refine.

 

Hvilket av produktene nevnt ovenfor som benyttes avhenger av hvilket område som skal behandles og avtales nærmere med din behandler. All sminke fjernes deretter desinfiseres området med klorhexidin. Bedøvelse kan være aktuelt for noen behandlinger da benyttes Emla krem.

Elaklinikken sine sykepleiere er spesialutdannet og setter sammen behandlinger til hver enkelt kunde ut i fra ønsker, muligheter og indikasjoner. Dette skjer gjennom en gratis konsultasjon med en kosmetisk sykepleier. Du vil møte sykepleiere som vil veilede deg og gi råd for hva akkurat du trenger. Elaklinikken sine ansatte er opptatt av at du skal føle deg trygg og ivaretatt både før, under og etter behandlingen. Du vil få oppfølging i etterkant av behandlingen i tillegg.

Kombinasjonsbehandlinger med “laser”, peeling eller medisinsk hudpleie er ofte brukt sammen.

Områder som behandles er:

  • Moderate linjer og rynker som sinnarynken, panne og linjene mellom nese og munn
  • Kinnbein, hake og kjeveparti som gir volum og definisjon
  • Fylle ut arr og større ujevnheter i huden
  • Volum i leppene
  • Leppekontur
  • Moderate linjer og rynker på hals, bryst og hender
  • Nesekorreksjoner
  • Gi riktig fuktbalanse i ansikt, hals, bryst og hender


 

OFTE STILTE SPØRSMÅL